Monday, February 23, 2009

selamat kembali...

salam semua.....


mari kita urg ucapkan selamat kembali ngn bg kerol onggon kita tuk...

hehee...pa bila su ijam kita ya mdh ku yg bg kerol kita tuk dah close nyo pun blog.. kecewa wak lah ku tek...ku ? pahal nye close..xbestlah owh...huhuhuuuuu....


mun ktk urg nak tauk ku berminat nak bukak blog sb taga keunikan blog sdak tuk tek lah.. mcm blog dak bg kerol, audio dan blog yg lain2 yo....sb yolah ku mdh ku da kecewa kit mun si bg kerol kita tuk close blog...mun da masalh sekali pun jgn close ktk pun blog owh....lak hilang seri dan keunikan mek urg pun blog lak...sunyi lah...hehehhehe...p memng kenyataan lah...sebb ku selalu gelik ati baca blog ktk ko...so pikir bena2...mun ktk bukak balit ktk pun blog xdalah ktk bulak ngn sidak yo pun..anggaplah permintaan urg ramai...spt yg su ijam kita polah...hehehhe... yalah kwn sejati...(muji indah ko..) hehehe..


WELCOME BACK.......
Sayonara.......



10 comments:

Shitsurei shimashita said...

abang khairul onggon masi merajuk lagi tu... ada dia bersidai di tepi tingkap sambil menyumbat telingannya.

FaDLi said...

aok eh...selamat kembali juak

aR _LonG said...

pa dak nak d majuk nye owh..

Khairul Antasha said...

mun sikda khairul onggon, khairul antasha ada bah long..hehehe...

aR _LonG said...

hahaha...bena wak owh..lupak indah mek tek.. heheheeh...jgn marah ar...kerol antasha pun ok wak...

Khairul Antasha said...

org nama khairul tok nang best bah...siap jak mek pasan tok..hahaah...sak si khairul onggon ya kembang kempis idung nya..hahahha..long, ktk kat cney nektok?

khairul onggon said...

dear ar_long yg bait ati.. makasih... patut lah kmk terseduk, terbatok tersedak masa minum aik milo panas o hehehehe... :)

tq.. tq.. tq... teruskan berblog ar_Long..

khairul onggon said...

owh.. baruk pasan tek.. patut juaklah idong kmk kembang kempis... duhal si khairul antasha ada nyebut nama kmk owh... kureng asam.. ekekekekekeke...

aR _LonG said...

hahaha...pa jaklah ktk tuk..untuk pengetahuan kerol antasha..mek time keja jak dpt berblog tuk ko...mek keja kat area pustaka sa opis ngn su ijam kita yo...

aR _LonG said...

:)..sama2 bg kerol...jgn tersembur jak lah owh...heheheehe...xhal kerol antasha muji ktk kit yo..:)